Åtta band och fyra dansgrupper kommer att göra upp på Uno i Karlstad den 23 april när det är dags för distriktsfinal för Livekarusellen och Danskarusellen i Värmland/Örebro.

ALPAKA (Hammarö), Nephila (Arvika), Urgent Messages (Karlskoga), Maple Grove (Arvika), HAVET (Karlstad), Arga Fuskbyggarna (Torsby), Unfound Reliance (Hammarö) och Royal Garden (Arvika) kommer att spela i musiktävlingen Livekarusellen medan grupperna Move (Sunne), Breezy (Karlstad), Glamn And Groove Dance Company (Karlstad) och Widelius Dance Company (Kristinehamn) kommer att tävla i Danskarusellen.

De som går vidare från Distriktsfestivalen kommer representera Örebro/Värmland i Sverigefinalen som går av stapeln den 21 maj på Nöjesfabriken i Karlstad.

Distriktsfinalen äger rum på Uno den 23 april mellan 18:00 och 23:00.

ALPAKA (Hammarö), Nephila (Arvika), Urgent Messages (Karlskoga), Maple Grove (Arvika), HAVET (Karlstad), Arga Fuskbyggarna (Torsby), Unfound Reliance (Hammarö) och Royal Garden (Arvika) kommer att spela i musiktävlingen Livekarusellen medan grupperna Move (Sunne), Breezy (Karlstad), Glamn And Groove Dance Company (Karlstad) och Widelius Dance Company (Kristinehamn) kommer att tävla i Danskarusellen.

De som går vidare från Distriktsfestivalen kommer representera Örebro/Värmland i Sverigefinalen som går av stapeln den 21 maj på Nöjesfabriken i Karlstad.

Distriktsfinalen äger rum på Uno den 23 april mellan 18:00 och 23:00.