Sven-Erik Magnusson med band ger sig, i samband med sitt 60-årsjubileum(!), ut på miniturné med bara en handfull stopp, varav två i Karlstad.

Turnén inleds på Scalateatern i Karlstad den 13 och 14 april och fortsätter sedan med två spelningar i Göteborg innan det avslutande stoppet med tre spelningar i Stockholm.

”Hade någon 1956, året då Sven-Ingvars bildades, sagt till Sven-Erik Magnusson att han efter mer än ett halvt decennium fortfarande skulle göra konserter som hyllad, folkkär och omhuldad musikklenod hade han förmodligen skrattat högt och länge –ända bort till Frykensjöarna och den odödliga fröken Fräken”, lyder ett pressmeddelande från Lifeline Entertainment.

Turnén inleds på Scalateatern i Karlstad den 13 och 14 april och fortsätter sedan med två spelningar i Göteborg innan det avslutande stoppet med tre spelningar i Stockholm.

”Hade någon 1956, året då Sven-Ingvars bildades, sagt till Sven-Erik Magnusson att han efter mer än ett halvt decennium fortfarande skulle göra konserter som hyllad, folkkär och omhuldad musikklenod hade han förmodligen skrattat högt och länge –ända bort till Frykensjöarna och den odödliga fröken Fräken”, lyder ett pressmeddelande från Lifeline Entertainment.