29 april kommer den Göteborgsbaserade hårdrocksgruppen till Nöjesfabriken.

Spelningen i Karlstad blir ett av stoppen på en omfattande Sverigeturné.

– Tecknen går att se överallt i naturen. Folk stämplar ut på fredagen, fixar frillan, tar en förvärmare och vallfärdas ner till de lokala mötesplatserna för musikälskare. När våren kommer, kommer också vi i Graveyard tillbaks, hälsar bandet.

Den 25 september i år släppte bandet sitt fjärde album ”Innocence & Decadence”.

Spelningen i Karlstad blir ett av stoppen på en omfattande Sverigeturné.

– Tecknen går att se överallt i naturen. Folk stämplar ut på fredagen, fixar frillan, tar en förvärmare och vallfärdas ner till de lokala mötesplatserna för musikälskare. När våren kommer, kommer också vi i Graveyard tillbaks, hälsar bandet.

Den 25 september i år släppte bandet sitt fjärde album ”Innocence & Decadence”.