2018-09-14 17:15

2018-09-14 17:15

Färgglad karneval

KARLSTAD: Dansade sig fram i centrala KarlstadAmanda Thorén

Färgglada kläder, glitter och fjädrar - och kanske framför allt dans. Karnevalen i centrala Karlstad på fredagen filmades för programmet Lerins lärlingar i SVT.

I tåget fanns lärlingar från programmet och personer från daglig verksamhet i Karlstad. ”Vi kunde aldrig tänka oss att det skulle bli en sådan uppslutning ifrån allmänheten, så det var väldigt fantastiskt”, säger Lars Lerin.

I tåget fanns lärlingar från programmet och personer från daglig verksamhet i Karlstad. ”Vi kunde aldrig tänka oss att det skulle bli en sådan uppslutning ifrån allmänheten, så det var väldigt fantastiskt”, säger Lars Lerin.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.