2018-08-13 01:22

2018-08-13 01:42

Man anhållen efter bråk på CSK

En man greps efter ett bråk på Centralsjukhuset Karlstad under söndagseftermiddagen.

– En ordningsvakt uppdagade ett bråk och lyckades hålla gärningsmannen tills vi kom på plats. Mer detaljer än så har jag inte, säer Jens auf der Heide, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen, till NWT.

Mannen, som är född 1984, greps och anhölls senare misstänkt för misshandel. Enligt Sveriges Radio P4 Värmland ska det ha varit två personer som bråkande.

Men det ska inte ha blivit några allvarliga skador, enligt Heide.

– En ordningsvakt uppdagade ett bråk och lyckades hålla gärningsmannen tills vi kom på plats. Mer detaljer än så har jag inte, säer Jens auf der Heide, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen, till NWT.

Mannen, som är född 1984, greps och anhölls senare misstänkt för misshandel. Enligt Sveriges Radio P4 Värmland ska det ha varit två personer som bråkande.

Men det ska inte ha blivit några allvarliga skador, enligt Heide.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.