2018-08-12 18:11

2018-08-12 18:11

Miljöministern besöker Karlstad

KARLSTAD: Allmänheten får möjlighet att ställa frågor

På tisdag arrangerar Naturskyddsföreningen i Karlstad en frågekväll på Sara Winn med miljöministern Karolina Skog (MP) och inbjudna lokala politiker.

Kvällen inleds redan klockan 17.30 med en halvtimmes mingel och uppvärmning.

Sedan följer en timme där miljöministern svarar på frågor och berättar hur politiska beslut bidrar till ett bättre samhälle. Grillförbud råder inte under kvällen.

Karlstadborna får chansen att ställa de frågor de vill ha svar på inför valet direkt till Karolina Skog.

Men det är också lokal politik på programmet. Flera av Karlstads lokala partier är inbjudna och ges möjlighet att ge sin vision av det framtida Karlstad. Niklas Wikström (L) kommunalråd, Frida Pettersson (C) kommunalråd, Monika Bubholz (MP) kommunalråd och Christer Alnebratt (S) Miljönämnden kommer att delta. De ska ge sin syn på hur Karlstad bör utvecklas, med utgångspunkt i Naturskyddsföreningens valårs-slogan ”Välj Naturen”.

Allmänheten hälsas välkommen.

Kvällen inleds redan klockan 17.30 med en halvtimmes mingel och uppvärmning.

Sedan följer en timme där miljöministern svarar på frågor och berättar hur politiska beslut bidrar till ett bättre samhälle. Grillförbud råder inte under kvällen.

Karlstadborna får chansen att ställa de frågor de vill ha svar på inför valet direkt till Karolina Skog.

Men det är också lokal politik på programmet. Flera av Karlstads lokala partier är inbjudna och ges möjlighet att ge sin vision av det framtida Karlstad. Niklas Wikström (L) kommunalråd, Frida Pettersson (C) kommunalråd, Monika Bubholz (MP) kommunalråd och Christer Alnebratt (S) Miljönämnden kommer att delta. De ska ge sin syn på hur Karlstad bör utvecklas, med utgångspunkt i Naturskyddsföreningens valårs-slogan ”Välj Naturen”.

Allmänheten hälsas välkommen.

  • Jan Bergstam

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.