2018-07-14 08:41

2018-07-14 08:41

Sekretessuppgifter skickades fel

KARLSTAD

Sekretessuppgifter om en person ska av misstag ha skickats med en annan handling och hamnat i fel händer.

Nu anmäler Karlstads kommun ärendet enligt lex Sarah till Inspektionen för vård och omsorg, IVO.

Nu anmäler Karlstads kommun ärendet enligt lex Sarah till Inspektionen för vård och omsorg, IVO.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.