2018-07-13 15:24

2018-07-13 15:24

Jennifer och Cissis cykelfärd

KARLSTAD: Cykelresan som blev tuffare än väntat

Den resan som egentligen skulle gått som fyrtioårsresa, fick gå två år senare.

Jennifer och Cissi cyklade från Järfälla, strax utanför Stockholm, till Karlstad. Resan tog tre dagar och för duon blev det många stopp längs med de olika småvägarna. För att fördriva tiden bedrev de tävlingar för sina följare på Instagram där de skulle gissa vilken ort de var på väg till.

Jennifer och Cissi cyklade från Järfälla, strax utanför Stockholm, till Karlstad. Resan tog tre dagar och för duon blev det många stopp längs med de olika småvägarna. För att fördriva tiden bedrev de tävlingar för sina följare på Instagram där de skulle gissa vilken ort de var på väg till.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.