2018-07-12 16:38

2018-07-12 16:38

Blev arg – slog sönder taxi

KARLSTAD

Den 45-årige mannen blev arg när han såg taxin eftersom han ansåg att han blivit lurad på 100 kronor av just det taxibolaget.
Så han gav sig på bilen med ett tillhygge av järn.

Bilrutan splittrades och taxiföraren skadades på armen – dock lindrigt.

Föraren och den arge mannen hade inte träffats förut.

Bilen fick rejäla skador som beräknas kosta 40 000 kronor att laga.

Mannen kunde gripas ganska snart. Han satt häktad efter händelsen som inträffade den 11 maj i år, men släpptes efter några dagar. Han åtalas för grovt olaga hot. Han medger att han blev arg och slog mot bilen men nekar till brott.

 

 

Bilrutan splittrades och taxiföraren skadades på armen – dock lindrigt.

Föraren och den arge mannen hade inte träffats förut.

Bilen fick rejäla skador som beräknas kosta 40 000 kronor att laga.

Mannen kunde gripas ganska snart. Han satt häktad efter händelsen som inträffade den 11 maj i år, men släpptes efter några dagar. Han åtalas för grovt olaga hot. Han medger att han blev arg och slog mot bilen men nekar till brott.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.