2018-05-25 06:32

2018-05-25 06:36

Mopedburen tjuv körde påverkad

KARLSTAD

En man i dryga 50-årsåldern stoppades strax före 05.30 på fredagsmorgonen av en polispatrull på Kronoparken.

Detta efter det att polispatrullen hade fattat misstankar mot att mannen varit ute i olovliga ärenden i den tidiga morgonen. Mycket riktigt fann patrullen en mängd trädgårdselverktyg i den kärra som mannen hade kopplat till sin moped.

– Man tror att han stulit dem, säger Jan Matèrne, vakthavande befäl hos polisens region Bergslagen.

Mannen tros också ha framfört sitt ekipage i drogpåverkat tillstånd varför han därtill är misstänkt för drograttfylleri.

Detta efter det att polispatrullen hade fattat misstankar mot att mannen varit ute i olovliga ärenden i den tidiga morgonen. Mycket riktigt fann patrullen en mängd trädgårdselverktyg i den kärra som mannen hade kopplat till sin moped.

– Man tror att han stulit dem, säger Jan Matèrne, vakthavande befäl hos polisens region Bergslagen.

Mannen tros också ha framfört sitt ekipage i drogpåverkat tillstånd varför han därtill är misstänkt för drograttfylleri.

  • Niklas Wallberg

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.