2018-05-18 11:23

2018-05-18 11:23

Jobbet: testa hämtmat

KARLSTAD: Matälskare kan söka redan nu

Älskar du pizza, sushi eller kanske thaimat? Fortsätt läsa. Ditt sommarjobb kan nämligen bli att äta hämtmat.

För fjärde året i rad kan matälskare få chansen att ägna sommaren åt att testa hämtmat. Det är företaget Onlinepizza som söker sommarjobbare som vill recensera lokala restauranger som är anslutna till tjänsten, skriver Onlinepizza i ett pressmeddelande. En lokal testare väljs ut i Karlstad och i nio andra städer.

Testaren ska äta sig igenom sortimentet och därefter betygsätta hämtmaten via appen Instagram.

Testrecension

Lönen: maten som testas samt en summa per recension. För att ansöka om jobbet görs en testrecension via Instagram.

Hundratals brukar söka jobbet: blir det du som får det i år?

För fjärde året i rad kan matälskare få chansen att ägna sommaren åt att testa hämtmat. Det är företaget Onlinepizza som söker sommarjobbare som vill recensera lokala restauranger som är anslutna till tjänsten, skriver Onlinepizza i ett pressmeddelande. En lokal testare väljs ut i Karlstad och i nio andra städer.

Testaren ska äta sig igenom sortimentet och därefter betygsätta hämtmaten via appen Instagram.

Testrecension

Lönen: maten som testas samt en summa per recension. För att ansöka om jobbet görs en testrecension via Instagram.

Hundratals brukar söka jobbet: blir det du som får det i år?

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.