2018-05-17 20:22

2018-05-17 21:08

Busschaufför utsatt för hot

KARLSTAD

En busschaufför blev under torsdagskvällen utsatt för hot av en passagerare på en länsbuss mellan Molkom och Karlstad.

Mannen, som är i 50-års åldern är nu misstänkt för hot mot tjänsteman.

– Exakt anledning till varför passageraren betedde sig oklart. Det verkar handla om någon slags frågor han hade om en annan buss. Sen när passageraren fick svar hotade han sedan att slå chauffören, säger Christina Hallin, presstalesperson för polisen i Värmland.

En polispatrull mötte sedan passageraren i Molkom och avvisade honom av bussen.

 

 

Mannen, som är i 50-års åldern är nu misstänkt för hot mot tjänsteman.

– Exakt anledning till varför passageraren betedde sig oklart. Det verkar handla om någon slags frågor han hade om en annan buss. Sen när passageraren fick svar hotade han sedan att slå chauffören, säger Christina Hallin, presstalesperson för polisen i Värmland.

En polispatrull mötte sedan passageraren i Molkom och avvisade honom av bussen.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.