2018-05-15 11:59

2018-05-15 11:59

Krog prickas för misskött ekonomi

KARLSTAD

En krog i Karlstad prickas för misskött ekonomi. Det framgår av ett beslut skickat från kommunens alkoholhandläggare.

Orsaken till den så kallade erinran är att ägaren inte har levt upp till de ekonomiska kraven i alkohollagen.

I ett remissvar från Skatteverket i april framgår att krogen har fått två beslut om kontrollavgifter i år. Den första kontrollavgiften handlade om att Swish-betalningar inte var registrerade i kassaregistret, den andra om att det fanns brister i personalliggaren.

 

Orsaken till den så kallade erinran är att ägaren inte har levt upp till de ekonomiska kraven i alkohollagen.

I ett remissvar från Skatteverket i april framgår att krogen har fått två beslut om kontrollavgifter i år. Den första kontrollavgiften handlade om att Swish-betalningar inte var registrerade i kassaregistret, den andra om att det fanns brister i personalliggaren.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.