2018-05-15 16:33

2018-05-15 16:33

Kritiserad chef byter tjänst

KARLSTAD

Den kritiserade chefen för den öppna fritidshemsverksamheten i Karlstads kommun, Dunja Begovic, får byta tjänst, rapporterar P4 Värmland.

Det blev klart tidigare i veckan. Nyligen hölls ett möte med Begovic, kultur- och fritidsdirektör Mats Ahrén och biträdande förvaltningschef Thomas Holmberg där det bestämdes att Dunja Begovic framöver ska arbeta med strategiska frågor.

Dunja Begovic ledarskap har ifrågasatts flera gånger, bland annat av huvudskyddsombudet för fackförbundet Vision. Kommunen har tidigare kallat in konsulthjälp för att lösa situationen, skriver P4 Värmland.

Thomas Holmberg tar tillfälligt över den tjänst Begovic lämnar.

Det blev klart tidigare i veckan. Nyligen hölls ett möte med Begovic, kultur- och fritidsdirektör Mats Ahrén och biträdande förvaltningschef Thomas Holmberg där det bestämdes att Dunja Begovic framöver ska arbeta med strategiska frågor.

Dunja Begovic ledarskap har ifrågasatts flera gånger, bland annat av huvudskyddsombudet för fackförbundet Vision. Kommunen har tidigare kallat in konsulthjälp för att lösa situationen, skriver P4 Värmland.

Thomas Holmberg tar tillfälligt över den tjänst Begovic lämnar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.