2018-04-17 06:51

2018-04-17 06:51

Elfel stör tågtrafiken

VÄRMLAND

Ett elfel mellan Södertälje syd och Stockholm C orsakar på tisdagsmorgonen störningar i tågtrafiken.

Felet kan påverka trafiken på följande sträckor: Påverkar fjärr- och regionaltåg på sträckorna Stockholm - Nyköping/Norrköping -Malmö/Köpenhamn, Stockholm - Hallsberg- Göteborg/Karlstad/Oslo, Stockholm - Eskilstuna-Arboga-Hallsberg.

Felet kan påverka trafiken på följande sträckor: Påverkar fjärr- och regionaltåg på sträckorna Stockholm - Nyköping/Norrköping -Malmö/Köpenhamn, Stockholm - Hallsberg- Göteborg/Karlstad/Oslo, Stockholm - Eskilstuna-Arboga-Hallsberg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.