2018-03-14 17:26

2018-03-14 17:42

Vad tycker ni om skolans nya green room?

DAGENS FRÅGA

Hanna Williams, 19 år, Hammarö: "Det är verkligen efterlängtat och det är så fint med vip-skyltar. Jag är lakto-ovo-vegetarian och det här är så himla bra! Vi har miljövecka på skolan så det passar bra att det invigs just nu."
Julia Gullö, 17 år, Karlstad: "Den här kampanjen är så himla bra. Jag lever en vegansk livsstil så jag får ändå hämta min egen matlåda, men det är bra att det uppmärksammas så här. Jag har ett miljöengagemang som både handlar om etik och solidaritet."
Ludvig Nordqvist, 17 år, Hammarö: "Jag vet inte riktigt vad det är... något eget rum för vegetariskt va? Jag äter vegetariskt lite då och då och det såg gott ut så jag tog maten härinne i dag."
Vidar Engström, 17 år, Hammarö: "Det är ett vegetariskt rum typ. Jag tog mat därute också men letade efter falafel. Jag brukar inte äta vegetariskt men gillar falafel mest av det som fanns här i dag."

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.