2018-03-14 14:11

2018-03-14 14:11

Malmberg ny hotellordförande

KARLSTAD

Hotellgruppen i Karlstad har fått en ny ordförande.

Det är Lena Malmberg på Clarion Collection Hotel Plaza som tar över posten och hon efterträder därmed Helena Andersson på Good Morning Hotels. Hotellgruppen har funnits sedan i december 2015 och är ett samarbete mellan hotellen i Karlstad. Syftet är att stärka och öka attraktiviteten kring ”destinationen och besöksnäringen” i Karlstad, skriver hotellgruppen i ett pressmeddelande.

Det är Lena Malmberg på Clarion Collection Hotel Plaza som tar över posten och hon efterträder därmed Helena Andersson på Good Morning Hotels. Hotellgruppen har funnits sedan i december 2015 och är ett samarbete mellan hotellen i Karlstad. Syftet är att stärka och öka attraktiviteten kring ”destinationen och besöksnäringen” i Karlstad, skriver hotellgruppen i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.