2018-03-14 15:08

2018-03-14 15:09

Äldre kvinna bestulen på sin väska

KARLSTAD

En äldre kvinna blev av med sin väska efter ett besök i en affär på Rud vid lunchtid.

Kvinnan var på väg hem till serviceboendet efter att ha varit och handlat när en för henne okänd man tog kontakt med henne. De talade en stund och när sedan kvinnan kom fram till boendet märkte hon att hennes väska var försvunnen från korgen på hennes rullator.

Det finns ingen gripen för stölden.

Kvinnan var på väg hem till serviceboendet efter att ha varit och handlat när en för henne okänd man tog kontakt med henne. De talade en stund och när sedan kvinnan kom fram till boendet märkte hon att hennes väska var försvunnen från korgen på hennes rullator.

Det finns ingen gripen för stölden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.