2018-03-13 19:03

2018-03-13 19:03

Miljonbelopp till sommarevent

KARLSTAD

Kommunstyrelsen i Karlstad har beslutat att kommunen under en treårsperiod ska medfinansiera projektet "Evenemangsutveckling på Klarälvsbanan".

Projektet handlar om att etablera och utveckla ett sommarevent med rullskidor samt arrangera kompletterande tävlingar för cykel och löpning på Klarälvsbanan. Målet är ett årligt återkommande event som ska ge avtryck i regionens besöksnäring.

Totalt handlar det om 1 154 000 kronor från kommunens sida. En förutsättning är att evenemanget genomförs "utifrån Karlstads kommuns varumärke och värdegrund samt policy för socialt hållbara arrangemang".

Projektet handlar om att etablera och utveckla ett sommarevent med rullskidor samt arrangera kompletterande tävlingar för cykel och löpning på Klarälvsbanan. Målet är ett årligt återkommande event som ska ge avtryck i regionens besöksnäring.

Totalt handlar det om 1 154 000 kronor från kommunens sida. En förutsättning är att evenemanget genomförs "utifrån Karlstads kommuns varumärke och värdegrund samt policy för socialt hållbara arrangemang".

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.