2018-03-12 15:57

2018-03-12 16:08

Ny streetfood-kedja till Karlstad

KARLSTAD

Våren 2019 öppnar en ny restaurang i Inre hamn. Det är Streetfood-kedjan Bastard Burgers som blir det nyaste tillskottet vid restaurangstråket.

– Vi är väldigt glada och laddade inför vår öppning i Karlstad. Underbart läge vid vattnet och riktigt coola lokaler i ett spännande område, vi föll direkt. Karlstad är en mysig stad och vi ser fram emot att dra igång. Vi hoppas och tror att vi blir ett välkommet och passande tillskott i stadens restaurangliv, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers, i ett pressmeddelande.

Restaurangen i Karlstad blir den åttonde i ordningen, sedan tidigare finns det restauranger i Luleå, Boden, Gävle, Piteå, Stockholm, Uppsala och Östersund.

– Ett häftigt koncept som förstärker utvecklingen i Inre hamn. Miljön i Magasin 2 passar perfekt, till det kommer en skön uteservering vid vattnet, Tomas Rhöse, vd på Löfberg Fastigheter.

– Vi är väldigt glada och laddade inför vår öppning i Karlstad. Underbart läge vid vattnet och riktigt coola lokaler i ett spännande område, vi föll direkt. Karlstad är en mysig stad och vi ser fram emot att dra igång. Vi hoppas och tror att vi blir ett välkommet och passande tillskott i stadens restaurangliv, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers, i ett pressmeddelande.

Restaurangen i Karlstad blir den åttonde i ordningen, sedan tidigare finns det restauranger i Luleå, Boden, Gävle, Piteå, Stockholm, Uppsala och Östersund.

– Ett häftigt koncept som förstärker utvecklingen i Inre hamn. Miljön i Magasin 2 passar perfekt, till det kommer en skön uteservering vid vattnet, Tomas Rhöse, vd på Löfberg Fastigheter.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.