2017-11-14 20:05

2017-11-14 20:05

Åtalas för narkotikabrott och penningtvätt

KARLSTAD

Enligt åklagaren fick hennes pojkvän använda hennes bank- och swish-konto för sina narkotikaaffärer.

Nu åtalas den 24-åriga kvinnan för narkotikabrott och penningtvättsbrott tillsammans med tre män som alla åtalas för grovt narkotikabrott. De var samtliga inblandade i en affär med en större mängd kokain, som troligen förts in i landet med kurirer som smugglat narkotikan i så kallade sväljkapslar.

 

Nu åtalas den 24-åriga kvinnan för narkotikabrott och penningtvättsbrott tillsammans med tre män som alla åtalas för grovt narkotikabrott. De var samtliga inblandade i en affär med en större mängd kokain, som troligen förts in i landet med kurirer som smugglat narkotikan i så kallade sväljkapslar.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.