2017-10-01 13:46

2017-10-01 13:46

Bamse med vänner tog över Löfbergs

KARLSTAD: Dunderhonungen besegrade Magnus Samuelsson

Den populära showen ”Bamse på turné” stannade i helgen till i Löfbergs Arena. Två fullsatta shower, där Bamse och hans vänner försökte lära Reinard Räv och hans nyfunne kumpan, Magnus Samuelsson, hur man är mot andra.

För undertecknad blev det en resa tillbaka i tiden när alla välkända karaktärer dök upp på scenen. Vid närmare eftertanke var det runt 15 år sedan en tidning med Bamse på framsidan lästes.

Men visst kände man igen dem. Vargen, den forne världsmästaren i elakhet, hamnade i den sluge Reinard Rävs grepp och tillsammans skulle de stjäla godis och frukt för att bli rika. Men de behövde lite muskler.

Magnus Samuelsson, världens starkaste man, ville hjälpa till. Showen blev enormt uppskattad av publiken och barnen tjöt av både skratt och skräck. Efteråt fick alla som ville träffa karaktärerna och ”Bamse på turné” skapade en stor glädje i Löfbergs Arena.

För undertecknad blev det en resa tillbaka i tiden när alla välkända karaktärer dök upp på scenen. Vid närmare eftertanke var det runt 15 år sedan en tidning med Bamse på framsidan lästes.

Men visst kände man igen dem. Vargen, den forne världsmästaren i elakhet, hamnade i den sluge Reinard Rävs grepp och tillsammans skulle de stjäla godis och frukt för att bli rika. Men de behövde lite muskler.

Magnus Samuelsson, världens starkaste man, ville hjälpa till. Showen blev enormt uppskattad av publiken och barnen tjöt av både skratt och skräck. Efteråt fick alla som ville träffa karaktärerna och ”Bamse på turné” skapade en stor glädje i Löfbergs Arena.

  • Philip Alfredsson