2017-08-09 08:43

2017-08-09 09:26

Safari i Mariebergsskogen

MARIEBERGSSKOGEN: Vad bor egentligen under stockarna och stenarna i Mariebergsskogen?

Christina Andersson agerade safariguide för en entusiastisk skara barn.

Det var småkrypssafari och guide-Christina tog med sig väskan packad med förstoringsglas och insektsmodeller för demonstration. Sedan fick barnen springa runt i Mariebergsskogen och lyfta på stenar, stockar och andra saker som kan agera tak för kryp. När man hittade något sevärt ropades ”Lupp!”.

Det var småkrypssafari och guide-Christina tog med sig väskan packad med förstoringsglas och insektsmodeller för demonstration. Sedan fick barnen springa runt i Mariebergsskogen och lyfta på stenar, stockar och andra saker som kan agera tak för kryp. När man hittade något sevärt ropades ”Lupp!”.