2017-08-03 18:49

2017-08-03 18:49

Revy-SM kickade igång med parad

KARLSTAD

Svensk Revyfestival med Revy-SM pågår just nu i Karlstad med ett 30-tal medverkande revy-ensemblar.

På torsdagen var det invigningsceremoni på Soltorget och utklädd revyparad på temat Himmel och helvete. Vinnarna för bäst utklädda blev Munkforsrevyn, som även är med och tävlar i kategorin dans. Joacim Carlsson, Marit Olsson, Kina Prestberg, Daniel Larsson, Michael Berglund, Ebba Hed, Eva Prestberg och Wilma Larsson. Revy-SM i Karlstad arrangeras av kulturföreningen Cabary och LIS och pågår till och med lördag.

På torsdagen var det invigningsceremoni på Soltorget och utklädd revyparad på temat Himmel och helvete. Vinnarna för bäst utklädda blev Munkforsrevyn, som även är med och tävlar i kategorin dans. Joacim Carlsson, Marit Olsson, Kina Prestberg, Daniel Larsson, Michael Berglund, Ebba Hed, Eva Prestberg och Wilma Larsson. Revy-SM i Karlstad arrangeras av kulturföreningen Cabary och LIS och pågår till och med lördag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.