2017-07-09 14:15

2017-07-09 14:18

Häktades för lägenhetsbrand

KARLSTAD

En 67-årig kvinna häktades på lördagen misstänkt för mordbrand. Hon är misstänkt för att ha startat den lägenhetsbrand som inträffade under natten till i torsdags på Frödingshöjd i Karlstad.

Larmet om branden i flerfamiljshuset kom klockan 02.30. Det var i en lägenhet på första våningen som branden startade. Och en intensiv rökutveckling spred sig ut i trapphuset och upp mot överliggande våningar.

Branden kunde dock begränsas till den aktuella lägenheten.

Larmet om branden i flerfamiljshuset kom klockan 02.30. Det var i en lägenhet på första våningen som branden startade. Och en intensiv rökutveckling spred sig ut i trapphuset och upp mot överliggande våningar.

Branden kunde dock begränsas till den aktuella lägenheten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.