2017-07-08 21:47

2017-07-09 10:51

Fullt ös på Håkan

KARLSTAD

Regnet kunde inte ha slutat vid en bättre tidpunkt. Just när han skulle äntra scenen sprack vädret upp och det blev dags för Karlstad att erfara tonerna av Håkan. Turnén "Rullande åska" anlände till Mariebergskogen.

Köerna ringlade långa innan det var dags för insläpp och en förväntansfull stämning präglade atmosfären.

Erik Lundin värmde upp publiken, som lättat kunde konstatera att regnet fått ge vika för solen, innan det var dags för kvällens huvudperson. Vi fick dock se mer av Lundin under den senare delen av konserten. Ola Salo och Silvana Imam gjorde också varsitt bejublat inhopp på scenen.

Håkan Hellström skruvade stundtals upp tempot rejält och fick publikhavet att gunga, hoppa och explodera till låtar som Kom igen Lena! och Ramlar. När allsången ljuder under avslutningnumret Nu kan du få mig så lätt skapas ljuv magi och det är som om publiken aldrig vill att kvällen ska ta slut – och inte Håkan heller, för den delen.

 

 

Köerna ringlade långa innan det var dags för insläpp och en förväntansfull stämning präglade atmosfären.

Erik Lundin värmde upp publiken, som lättat kunde konstatera att regnet fått ge vika för solen, innan det var dags för kvällens huvudperson. Vi fick dock se mer av Lundin under den senare delen av konserten. Ola Salo och Silvana Imam gjorde också varsitt bejublat inhopp på scenen.

Håkan Hellström skruvade stundtals upp tempot rejält och fick publikhavet att gunga, hoppa och explodera till låtar som Kom igen Lena! och Ramlar. När allsången ljuder under avslutningnumret Nu kan du få mig så lätt skapas ljuv magi och det är som om publiken aldrig vill att kvällen ska ta slut – och inte Håkan heller, för den delen.

 

 

  • Clautidia Waked
    Ylva Westerlund