2017-07-05 09:25

2017-07-05 09:25

Spel i fokus på konvent

KARLSTAD

Helgen den 7–9 juli arrangeras Karlstad Spelkonvent för femte året i rad. Tidigare år har konventet hållit till i Gjuteriet, men flyttar nu till Tingvallagymnasiet.

Spelkonventet arrangeras av Karlstad Spelkulturförening.

– Att kunna erbjuda ett gratis arrangemang för spelkulturen i denna skala ser vi arrangörer som en fantastisk möjlighet. Med större lokaler mer centralt tror vi på ett stort antal besökare, allt från den nyfikne till spelfantasten, säger huvudarrangören Daniel Winter i ett pressmeddelande.

Under helgen kommer besökarna till exempel att erbjudas brädspel, kortspel, rollspel. tv-spel och cosplay. Det kommer också att vara en turnering i bordshockey med chans att möta ett par svenska mästare.

Spelkonventet arrangeras av Karlstad Spelkulturförening.

– Att kunna erbjuda ett gratis arrangemang för spelkulturen i denna skala ser vi arrangörer som en fantastisk möjlighet. Med större lokaler mer centralt tror vi på ett stort antal besökare, allt från den nyfikne till spelfantasten, säger huvudarrangören Daniel Winter i ett pressmeddelande.

Under helgen kommer besökarna till exempel att erbjudas brädspel, kortspel, rollspel. tv-spel och cosplay. Det kommer också att vara en turnering i bordshockey med chans att möta ett par svenska mästare.