2017-05-19 17:13

2017-05-19 17:13

Ingen uppvisning vid Sundstatjärn

KARLSTAD

I samband med det pågående Riksidrottsmötet i Karlstad arrangerar Värmlands idrottsförbund, Fritidsbanken och Karlstads kommun under lördagen en prova på-dag vid Sundsta idrottshus då man kan testa olika sporter och möta utställare i branschen.

Då hade Parasport Värmland ansökt om att få arrangera en 1,5 timme lång uppvisning på vattenskidor på Sundstatjärn, men det har man fått nej till. Både kommunen och länsstyrelsen anser att uppvisningen skulle störa djurlivet, främst de nu häckande fåglarna.

Då hade Parasport Värmland ansökt om att få arrangera en 1,5 timme lång uppvisning på vattenskidor på Sundstatjärn, men det har man fått nej till. Både kommunen och länsstyrelsen anser att uppvisningen skulle störa djurlivet, främst de nu häckande fåglarna.