2017-05-04 15:38

2017-05-05 15:58

Två bananer springer stafett

KARLSTAD

NWT skrev tidigare i veckan att två klättrare iförda banandräkt skulle springa ett stafettlopp nerför Löfbergsskrapan i Inre hamn i Karlstad. Det stämmer inte. Men två bananer ska springa stafett – dock inte vertikalt.

Två klättrare kommer att springa stafett nerför skrapan och lämna över till två löpare som springer en bana på marken. Dessa två markbundna löpare är däremot iklädda banandräkter.

Klättringen är en del av World fair trade-dagen som uppmärksammas i Inre hamn den 13 maj.

Karlstad har utsetts till Årets Fairtrade city 2016 och på World fair trade dagen den 13 maj kommer Maria Granefelt, tf generalsekreterare på Fairtrade Sverige, att överlämna utmärkelse och diplom vid en ceremoni i Inre hamn. Och i anslutning till ceremonin kommer den spektakulära löpningen att äga rum.

Under hela dagen kommer det att anordnas aktiviteter vid torget utanför Löfbergs och bland annat Karlstad kommun, Svenska kyrkan och Universitetet ställer ut under dagen.

NWT beklagar misstaget.

 

Två klättrare kommer att springa stafett nerför skrapan och lämna över till två löpare som springer en bana på marken. Dessa två markbundna löpare är däremot iklädda banandräkter.

Klättringen är en del av World fair trade-dagen som uppmärksammas i Inre hamn den 13 maj.

Karlstad har utsetts till Årets Fairtrade city 2016 och på World fair trade dagen den 13 maj kommer Maria Granefelt, tf generalsekreterare på Fairtrade Sverige, att överlämna utmärkelse och diplom vid en ceremoni i Inre hamn. Och i anslutning till ceremonin kommer den spektakulära löpningen att äga rum.

Under hela dagen kommer det att anordnas aktiviteter vid torget utanför Löfbergs och bland annat Karlstad kommun, Svenska kyrkan och Universitetet ställer ut under dagen.

NWT beklagar misstaget.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.