2017-04-21 18:10

2017-04-21 18:10

Ny hemsida för byggprojekten

KARLSTAD

Nu ska det bli lättare att hitta alla pågående och planerade byggprojekt på Karlstads kommuns hemsida.

Detta görs med tanke på den rådande byggboomen som innebär att det har varit svårt att hitta en bra översikt över alla planer på hemsidan.

Därför har en ny webbplats tagits fram som finns på karlstad.se/karlstadvaxer. Där har alla projekt när det gäller stadsutveckling och byggande samlats. Där kan man även delta i samråd och dialoger och veta var i processen de olika satsningarna befinner sig.

Detta görs med tanke på den rådande byggboomen som innebär att det har varit svårt att hitta en bra översikt över alla planer på hemsidan.

Därför har en ny webbplats tagits fram som finns på karlstad.se/karlstadvaxer. Där har alla projekt när det gäller stadsutveckling och byggande samlats. Där kan man även delta i samråd och dialoger och veta var i processen de olika satsningarna befinner sig.