2017-03-19 17:20

2017-03-19 17:20

Runar Filper omvald som SD-ordförande

KARLSTAD

För 15:e året i rad har Runar Filper, Sunne, valts till ordförande för Sverigedemokraterna i Värmland.

Det i samband med att partiet höll sin 15:e distriktsstämma på Bibliotekshuset i Karlstad i lördags.

Riksdagsledamoten Jonas Millard från Örebro, som sitter i konstitutionsutskottet, var inbjuden gästtalare. Till förste vice ordförande valdes Ljubica Jasic Modin, Karlstad och till andre vice ordförande Jonas Chongera, Forshaga.

 

Det i samband med att partiet höll sin 15:e distriktsstämma på Bibliotekshuset i Karlstad i lördags.

Riksdagsledamoten Jonas Millard från Örebro, som sitter i konstitutionsutskottet, var inbjuden gästtalare. Till förste vice ordförande valdes Ljubica Jasic Modin, Karlstad och till andre vice ordförande Jonas Chongera, Forshaga.