2017-03-14 21:24

2017-03-14 21:24

Nominerade för Garbo-staty

KARLSTAD

Reklambyrån Ord&bild från Karlstad har nominerats till galan Gyllene hjulet i Stockholm den 27 april. Man är det för lösning Statue of Integrity för sin uppdragsgivare Fotografiska i kategorin Årets mest kreativa lösning.

Gyllene Hjulet arrangeras av Sponsrings- och eventföreningen och är en av Sveriges tyngsta kommunikationstävlingar med inriktning på intresse- och upplevelsebaserad kommunikation.

– Vi är så klart både stolta och glada över att vara nominerade. Vårt uppdrag var att skapa uppmärksamhet för Fotografiska och utställningen Bilden av Garbo. Vi bestämde vi oss för att hylla Greta Garbo genom att resa en staty till hennes minne, säger Niclas Fors, kreativt ansvarig och delägare på Ord&Bild.

 

Gyllene Hjulet arrangeras av Sponsrings- och eventföreningen och är en av Sveriges tyngsta kommunikationstävlingar med inriktning på intresse- och upplevelsebaserad kommunikation.

– Vi är så klart både stolta och glada över att vara nominerade. Vårt uppdrag var att skapa uppmärksamhet för Fotografiska och utställningen Bilden av Garbo. Vi bestämde vi oss för att hylla Greta Garbo genom att resa en staty till hennes minne, säger Niclas Fors, kreativt ansvarig och delägare på Ord&Bild.