2016-10-12 18:27

2016-10-12 21:07

Tre anhållna för stöld

KARLSTAD

Tre personer kunde under onsdagseftermiddagen gripas misstänkta för ett inbrott.

Inbrottet ska ha begåtts i en källarfastighet i Haga på tisdagen, och det var efter det att den som drabbats av inbrottet under onsdagen kände igen ett par av sina egna väskor intill den bil trion färdades i som de kunde gripas.

De tre gripna är en kvinna, 39 år, samt två män, 33 och 35 år, och de är misstänkta för stöld. De anhölls senare under kvällen efter att ha förhörts.

Inbrottet ska ha begåtts i en källarfastighet i Haga på tisdagen, och det var efter det att den som drabbats av inbrottet under onsdagen kände igen ett par av sina egna väskor intill den bil trion färdades i som de kunde gripas.

De tre gripna är en kvinna, 39 år, samt två män, 33 och 35 år, och de är misstänkta för stöld. De anhölls senare under kvällen efter att ha förhörts.