2016-10-12 13:05

2016-10-12 15:09

"Krama varandra på stan är ingen dum idé"

KARLSTAD: Mark Levengood på skolturné med Svenska hjältar

700 högstadieelever samlades för att prata om mod, ansvar och ställa frågor till tidigare ungdomshjältar. Och Mark Levengood.
– Vi har aldrig fått så bra frågor som i Karlstad. Ni är väldigt modiga.

Tillsammans med bloggare och lokala nätverk mot mobbing och ungdomars psykiska ohälsa ledde Mark Levengood mötet med 700 högstadieelever från sex skolor i Karlstad på onsdagen.

Aftonbladets projekt Svenska hjältars skolturné åker runt i landet och efter många modiga frågor var samtliga inblandade starkt berörda.

– Jag vill inte bara blogga om min historia med mobbing och att må dåligt, jag vill möte de här människorna och visa att jag finns på riktigt. Tidningar måste vara med att sprida bra saker också, som det här. Karlstads ungdomar är varma och härliga. Det var mäktigt, säger svenska hjälten Marwa Karim.

Tillsammans med bloggare och lokala nätverk mot mobbing och ungdomars psykiska ohälsa ledde Mark Levengood mötet med 700 högstadieelever från sex skolor i Karlstad på onsdagen.

Aftonbladets projekt Svenska hjältars skolturné åker runt i landet och efter många modiga frågor var samtliga inblandade starkt berörda.

– Jag vill inte bara blogga om min historia med mobbing och att må dåligt, jag vill möte de här människorna och visa att jag finns på riktigt. Tidningar måste vara med att sprida bra saker också, som det här. Karlstads ungdomar är varma och härliga. Det var mäktigt, säger svenska hjälten Marwa Karim.