2016-10-11 14:30

2016-10-11 14:30

Hittade tjuvskjuten älg i skogen

MOLKOM

En älg har blivit skjuten i skogen.

Det märkliga med händelsen är att den sköts innan älgjakten – och att ingen har tagit hand om köttet. Det var en skogsflanör som gjorde fyndet och anmälde det till polisen som jaktbrott. Ärendet är dock direktavskrivet eftersom möjligheterna att hitta tjuvskytten beskrivs som mycket små, enligt polisen. Inte heller verkar det vara en älg som skjutits av eftersöksjägare efter till exempel en trafikolycka.

Älgen sköts någon gång mellan den 8 och 9 oktober, i Molkomstrakten.

En älg har blivit skjuten i skogen.

Det märkliga med händelsen är att den sköts innan älgjakten – och att ingen har tagit hand om köttet. Det var en skogsflanör som gjorde fyndet och anmälde det till polisen som jaktbrott. Ärendet är dock direktavskrivet eftersom möjligheterna att hitta tjuvskytten beskrivs som mycket små, enligt polisen. Inte heller verkar det vara en älg som skjutits av eftersöksjägare efter till exempel en trafikolycka.

Älgen sköts någon gång mellan den 8 och 9 oktober, i Molkomstrakten.