2016-10-03 15:56

2016-10-03 15:56

LockprIser på borätter

KARLSTAD

Det är fortfarande stora skillnader mellan utgångspriset och slutbudet på bostadsrätter i Karlstad.

Den så kallade budpremien, skillnaden mellan utropspris och slutpris, låg i genomsnitt på 17 procent under det tredje kvartalet i år. I Stockholm var skillnaden lägre, 13 procent, visar en sammanställning som gjorts av nyhetsbyrån Siren. För villor skiljer det generellt sett mindre mellan utgångspris och slutbud.

 

Den så kallade budpremien, skillnaden mellan utropspris och slutpris, låg i genomsnitt på 17 procent under det tredje kvartalet i år. I Stockholm var skillnaden lägre, 13 procent, visar en sammanställning som gjorts av nyhetsbyrån Siren. För villor skiljer det generellt sett mindre mellan utgångspris och slutbud.