2016-10-03 12:48

2016-10-03 14:15

En till sjukhus efter krock mellan bil och mc

KARLSTAD

En person fick på måndagsförmiddagen föras till sjukhus för kontroll efter en kollision mellan en personbil och en motorcykel på Ramgatan på Våxnäs.

Larmet om olyckan kom 12.22.

Kollisionen hade skett i ungefär höjd med Willys.

– Som motorcyklist är man alltid lite mer oskyddad så mc-föraren fick följa med till sjukhuset. Men hen ska ha varit vaken både vid larmet och vid vår framkomst, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap.

 

Larmet om olyckan kom 12.22.

Kollisionen hade skett i ungefär höjd med Willys.

– Som motorcyklist är man alltid lite mer oskyddad så mc-föraren fick följa med till sjukhuset. Men hen ska ha varit vaken både vid larmet och vid vår framkomst, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap.