2016-09-30 19:07

2016-09-30 21:23

Nygammal brandchef

KARLSTAD

Räddningstjänsten i Karlstadsregionen har fått en nygammal förbundsdirektör.

Nils Weslien har tjänstgjort som tillförordnad förbundsdirektör sedan 1 januari förra året.

Från och med 1 november blir han förbundsdirektör på egna meriter. Malin Hedberg, ordförande i direktionen, säger enligt ett pressmeddelande att ”Nils Weslien har god kännedom om vårt förbund pch ett brett kontaktnät inom Räddningstjänstsverige. Och han har tydliga framtidsvisioner för förbundet.

Nils Weslien har tjänstgjort som tillförordnad förbundsdirektör sedan 1 januari förra året.

Från och med 1 november blir han förbundsdirektör på egna meriter. Malin Hedberg, ordförande i direktionen, säger enligt ett pressmeddelande att ”Nils Weslien har god kännedom om vårt förbund pch ett brett kontaktnät inom Räddningstjänstsverige. Och han har tydliga framtidsvisioner för förbundet.