2016-09-29 09:11

2016-09-29 11:04

Inbrott på restaurang i centrala Karlstad

KARLSTAD

(UPPDATERAD) Restaurang Fontana di Trevi på Järnvägsgatan i utsattes under natten mot torsdag för ett inbrott.

- Någon eller några har brutit upp en dörr och på så sätt tagit sin in i restaurangen, berättar polisens pressinformatör Stefan Dangardt.

Inbrottet upptäcktes vid 08.00-tiden på torsdagsmorgonen.

- Tjuvarna kan ha kommit över en del av växelkassan, säger Dangart.

Även i Årjäng upptäcktes ett inbrott i en restaurang på torsdagsmorgonen. Det var vid 10.15-tiden som personal vid Pizzeria Venedig upptäckte att dörren till pizzerian var uppbrutet. Vid inbrottet misstänks kontanter ha stulits.

- Någon eller några har brutit upp en dörr och på så sätt tagit sin in i restaurangen, berättar polisens pressinformatör Stefan Dangardt.

Inbrottet upptäcktes vid 08.00-tiden på torsdagsmorgonen.

- Tjuvarna kan ha kommit över en del av växelkassan, säger Dangart.

Även i Årjäng upptäcktes ett inbrott i en restaurang på torsdagsmorgonen. Det var vid 10.15-tiden som personal vid Pizzeria Venedig upptäckte att dörren till pizzerian var uppbrutet. Vid inbrottet misstänks kontanter ha stulits.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.