2016-09-27 08:38

2016-09-27 09:32

Bil fattade eld efter trafikolycka

KARLSTAD

(UPPDATERAD) En trafikolycka inträffade vid 08.15-tiden på riksväg 62 i höjd med Grava kyrka utanför Karlstad. Två bilar var inblandade i olyckan varpå den ena fattade eld kort efteråt.

- Alla personer som fanns i bilen som efter olyckan fattade eld var ute ur fordonet när vi kom till platsen, men bilen blev helt utbränd, berättar Björn Johansson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen till nwt.se.

Den andra bilen som var inblandad i olyckan kunde åka från platsen utan assistans av bärgare.

- Alla personer som fanns i bilen som efter olyckan fattade eld var ute ur fordonet när vi kom till platsen, men bilen blev helt utbränd, berättar Björn Johansson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen till nwt.se.

Den andra bilen som var inblandad i olyckan kunde åka från platsen utan assistans av bärgare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.