2016-09-26 11:24

2016-09-26 11:24

Jakt på ny universitetsrektor inledd

KARLSTAD

Nu intensifieras arbetet med att finna en ny rektor till Karlstads universitet. Åsa Bergenheim lämnar sitt uppdrag under nästa år.

– Jag förhandlade fram sex år av pendlande med min man och jag kan inte tänja det mer. Efter det ska jag forska och sedan ta pension. Det har varit och är en fantastisk tid att vara rektor på Karlstads universitet just nu”, sa Bergenheim till NWT för ett år sedan.

Den 3-4 oktober träffas styrelsen för Karlstads universitet då de bland annat ska besluta om kravprofil och process för rekryteringen av ny rektor.

– Jag förhandlade fram sex år av pendlande med min man och jag kan inte tänja det mer. Efter det ska jag forska och sedan ta pension. Det har varit och är en fantastisk tid att vara rektor på Karlstads universitet just nu”, sa Bergenheim till NWT för ett år sedan.

Den 3-4 oktober träffas styrelsen för Karlstads universitet då de bland annat ska besluta om kravprofil och process för rekryteringen av ny rektor.