2016-09-26 20:45

2016-09-26 20:45

Adepter och mentorer summerade året

KARLSTAD: Rotarys mentorsprogram

Under snart ett år har fem adepter träffat sex erfarna yrkesmänniskor i ett mentorsprojekt i Karlstad. På måndagen var alla samlade för att berätta om sina erfarenheter.

Proektet drivs av Rotaryklubbarna i Karlstad tillsammans med Rotaract, Rotarys ungdomsorganisation.

Det går ut på att unga yrkesverksamma kvinnor och män liksom studenter får tillfälle att regelbundet träffa en eller två mentorer som är villiga att dela med sig av sina erfarenheter men kanske också av sina kontaktnät.

På tisdagen var det dags för inte examen men väl en summering av året har varit.

Tre av de fem adepterna och tre av de sex mentorerna liksom Ethel Wallberg som ansvarar för mentorsprogrammet. De tre adepterna, Charlotta Jonsson, Helene Forss och Maria Lind var alla nöjda med projektet.

Proektet drivs av Rotaryklubbarna i Karlstad tillsammans med Rotaract, Rotarys ungdomsorganisation.

Det går ut på att unga yrkesverksamma kvinnor och män liksom studenter får tillfälle att regelbundet träffa en eller två mentorer som är villiga att dela med sig av sina erfarenheter men kanske också av sina kontaktnät.

På tisdagen var det dags för inte examen men väl en summering av året har varit.

Tre av de fem adepterna och tre av de sex mentorerna liksom Ethel Wallberg som ansvarar för mentorsprogrammet. De tre adepterna, Charlotta Jonsson, Helene Forss och Maria Lind var alla nöjda med projektet.