2016-09-16 16:32

2016-09-16 16:32

Sundstagymnasiet bjöd på vernissagemingel

KARLSTAD

På fredagen hade Sundstagymnasiets särskoleelever som läser estetisk verksamhet vernissage på Sundstagymnasiet i Karlstad.

Särskoleelever från samtliga estetiska inriktningar, bild, dans, teater och musik, har bidragit till vernissagen genom att de skapat en varsin sandgjutningsskulptur. Danselever från årskurs tre uppträdde även med dans och rörelse, med sandgjutningsskulpturerna som inspirationskälla. Bild: Aurelia Hagberg med sin skulptur, ”chokladsoltroll”.

Särskoleelever från samtliga estetiska inriktningar, bild, dans, teater och musik, har bidragit till vernissagen genom att de skapat en varsin sandgjutningsskulptur. Danselever från årskurs tre uppträdde även med dans och rörelse, med sandgjutningsskulpturerna som inspirationskälla. Bild: Aurelia Hagberg med sin skulptur, ”chokladsoltroll”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.