2016-09-16 13:49

2016-09-16 13:49

Oktoberfest med Östling och Andersson Ling

KARLSTAD

Den 13-15 oktober vankas det återigen Oktoberfest i Karlstad. Den här gången slänger skådespelarna från Ack Värmland, Björn Andersson Ling och Johan Östling på sig sina lederhosen och står för en del av underhållningen.

Björn Andersson Ling och Johan Östling kommer tillsammans med Wienerbröderna att under 25 dagar besöka sex städer. Först ut är Uppsala den 15-17 september och en knapp månad senare är det alltså dags för Karlstad och Stora Torget.

- Det kommer att bli en riktig ompa-ompa fest med alla de rätta tillbehören. Vi har försökt att höja kvalitén i alla delar för att få till den rätta känslan, det gäller såväl maten, som miljön och underhållningen. Självklart serverar vi ett riktigt oktoberfestöl, Paulaner som är synonymt med den årliga Oktoberfesten i München sedan 1818, säger oktoberfest-generalerna Niclas Lagerstam och Mattias Olsson i ett pressmeddelande.

Björn Andersson Ling och Johan Östling kommer tillsammans med Wienerbröderna att under 25 dagar besöka sex städer. Först ut är Uppsala den 15-17 september och en knapp månad senare är det alltså dags för Karlstad och Stora Torget.

- Det kommer att bli en riktig ompa-ompa fest med alla de rätta tillbehören. Vi har försökt att höja kvalitén i alla delar för att få till den rätta känslan, det gäller såväl maten, som miljön och underhållningen. Självklart serverar vi ett riktigt oktoberfestöl, Paulaner som är synonymt med den årliga Oktoberfesten i München sedan 1818, säger oktoberfest-generalerna Niclas Lagerstam och Mattias Olsson i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.