2016-09-16 19:03

2016-09-16 19:03

Man hade preparerad väska

KARLSTAD

En 51-årig man greps på fredagseftermiddagen misstänkt för stöld.

Mannen hade tillsammans med en kvinna varit inne i en butik på Bergviks köpcenter när personal fattade misstankar mot dem. Och när personalen tillsammans med väktare kontrollerade paret upptäcktes att mannen hade en preparerad väska.

Väskan var visserligen tom men eftersom kvinnan försvann från platsen och det saknades en mängd läppstift i butiken greps mannen misstänkt för stöld.

Mannen hade tillsammans med en kvinna varit inne i en butik på Bergviks köpcenter när personal fattade misstankar mot dem. Och när personalen tillsammans med väktare kontrollerade paret upptäcktes att mannen hade en preparerad väska.

Väskan var visserligen tom men eftersom kvinnan försvann från platsen och det saknades en mängd läppstift i butiken greps mannen misstänkt för stöld.