2016-09-11 13:38

2016-09-11 13:57

Gunnar säljer 2000 timmar glamour för 700 kronor

KARLSTAD

Tycker du att livet är lite grått, färglöst och trist? Känner du att du skulle vilja ha lite mer glamour i tillvaron? I sådana fall har du chansen att köpa en massa av just den varan – 2000 timmar närmare bestämt –  till det facila priset av 700 riksdaler. Avhämtning sker i Skåre...

Det är Gunnar Carlsson, 79, i Skåre som säljer inte mindre än 2000 inspelade timmar av en av världens mest populära och sedda tv-serier – amerikanska Glamour. Allt finns inspelat på klassiska VHS-band – vilket möjligen kan försvåra försäljningen något...

Är det du som spelat in allt?

– Nej, det var det frun som gjorde. Hon tyckte väldigt mycket om den serien.

Vad var det som hon tyckte var så bra?

– Det var den här familjen det handlade om och allt kring den som var så spännande. Hon missade inte gärna någonting.

Men såg du alls på serien?

– Jo, visst såg jag en del. Men jag blev allt uttråkad.

Hur många VHS-band handlar det om?

– Det är flera hundra. Men alla är numrerade.

Är det många som hört av sig och är intresserade?

– (Skratt) Nej, det är det väl inte just...

7000 avsnitt

Glamour började sändas i USA 1987 och i Sverige två år senare och hittills har det producerats drygt 7000 avsnitt. Handlingen kretsar kring Los Angeles modevärld där familjen Forrester regerar med sitt Forrester Creations. Bakom den glamorösa fasaden döljer sig maktkamper, intriger och återkommande kärlekstrassel och familjekonflikter.

TV-serien är en av världens mest sedda med miljontals tittare i över 130 länder och under årens gång har många kända skådespelare medverkat i tv-serien, bland andra Brad Pitt, Patrick Duffy, Linda Gray, Tippi Hedren och Angela Bridges.

 

Det är Gunnar Carlsson, 79, i Skåre som säljer inte mindre än 2000 inspelade timmar av en av världens mest populära och sedda tv-serier – amerikanska Glamour. Allt finns inspelat på klassiska VHS-band – vilket möjligen kan försvåra försäljningen något...

Är det du som spelat in allt?

– Nej, det var det frun som gjorde. Hon tyckte väldigt mycket om den serien.

Vad var det som hon tyckte var så bra?

– Det var den här familjen det handlade om och allt kring den som var så spännande. Hon missade inte gärna någonting.

Men såg du alls på serien?

– Jo, visst såg jag en del. Men jag blev allt uttråkad.

Hur många VHS-band handlar det om?

– Det är flera hundra. Men alla är numrerade.

Är det många som hört av sig och är intresserade?

– (Skratt) Nej, det är det väl inte just...

7000 avsnitt

Glamour började sändas i USA 1987 och i Sverige två år senare och hittills har det producerats drygt 7000 avsnitt. Handlingen kretsar kring Los Angeles modevärld där familjen Forrester regerar med sitt Forrester Creations. Bakom den glamorösa fasaden döljer sig maktkamper, intriger och återkommande kärlekstrassel och familjekonflikter.

TV-serien är en av världens mest sedda med miljontals tittare i över 130 länder och under årens gång har många kända skådespelare medverkat i tv-serien, bland andra Brad Pitt, Patrick Duffy, Linda Gray, Tippi Hedren och Angela Bridges.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.