2016-09-08 13:57

2016-09-08 14:01

Rånförsök utanför växlingskontor

KARLSTAD

Ett par i 40-årsåldern har polisanmält att de utsattes för ett rånförsök efter att de besökt växlingskontoret Forex, på Drottninggatan i Karlstad, på tisdagskvällen.

Paret hade växlat till sig pengar inför en utlandsresa när de vid 21-tiden blev påhoppade av fyra män, enligt polisanmälan.

Både mannen och kvinnan utsattes för våld när gärningsmännen försökte tvinga till sig en datorväska. Det var i väskan pengarna förvarades, varför målsägarna tror att någon eller några av gärningsmännen såg besöket på växlingskontoret.

Rånförsöket misslyckades dock, och gärningsmännen flydde tomhänta.

Paret hade växlat till sig pengar inför en utlandsresa när de vid 21-tiden blev påhoppade av fyra män, enligt polisanmälan.

Både mannen och kvinnan utsattes för våld när gärningsmännen försökte tvinga till sig en datorväska. Det var i väskan pengarna förvarades, varför målsägarna tror att någon eller några av gärningsmännen såg besöket på växlingskontoret.

Rånförsöket misslyckades dock, och gärningsmännen flydde tomhänta.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.