2016-09-08 11:54

2016-09-08 11:54

Dags för kulturnatten

KARLSTAD

På fredagen är det dags för årets upplaga av Kulturnatten i Karlstad. Mellan 16.30 och 23.00 pågår aktiviteter i bland annat Museiparken, bibliotekshuset med statsbiblioteket och Arenan, hos Uno, Värmlands museum och Wermland Opera. Besökarna kan välja bland dans, musik, teater och konst.

Från lunchtid och framåt pågår även den internationella dansfestivalen Abundance in till lunchdisco på Stora torget, liksom performance med DanceOmatic på Soltorget.

Kulturnatten är öppen för alla åldrar och alla aktiviteter är gratis. Det gäller även lördagens Kulturknatta, en dag med aktiviteter för barn mellan 3–12 år i Bibliotekshuset, Museiparken och på Värmlands museum.

Från lunchtid och framåt pågår även den internationella dansfestivalen Abundance in till lunchdisco på Stora torget, liksom performance med DanceOmatic på Soltorget.

Kulturnatten är öppen för alla åldrar och alla aktiviteter är gratis. Det gäller även lördagens Kulturknatta, en dag med aktiviteter för barn mellan 3–12 år i Bibliotekshuset, Museiparken och på Värmlands museum.