2016-08-09 16:30

2016-08-09 16:30

Lastbilschaufför åtalas för rattfylleri

VÅLBERG

Ett vittne såg hur lastbilen vinglade över vägen i höjd med Vålberg. När föraren stoppades av polis visade det sig att han hade 2,36 promille alkohol i blodet.

Eftersom mannen inte är svensk var det risk att han skulle undanhålla sig straff. Därför anhölls och häktades han. Nu har han åtalats för grovt rattfylleri. Han nekar till brott. Händelsen inträffade den 31 juli.

Eftersom mannen inte är svensk var det risk att han skulle undanhålla sig straff. Därför anhölls och häktades han. Nu har han åtalats för grovt rattfylleri. Han nekar till brott. Händelsen inträffade den 31 juli.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.