2016-08-01 15:11

2016-08-01 19:20

Två bilar i krock vid tågstationen

KARLSTAD

Två bilar krockade vid järnvägsstationen i Karlstad vid 15-tiden under måndagen.

Enligt räddningstjänsten ska det röra sig om en sidokrock.

– Det var en bil som låg i vänsterfilen och en bil i högerfilen när bilen i högerfilen av okänd anledning svängde vänster vid järnvägsstationen, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Krocken blev oundviklig.

– Jag vet inte varför bilen i högerfilen svängde vänster men det måste ha skett något missförstånd, säger Weslien.

Ingen av de personerna som satt i bilarna behövde föras till sjukhus.

Enligt räddningstjänsten ska det röra sig om en sidokrock.

– Det var en bil som låg i vänsterfilen och en bil i högerfilen när bilen i högerfilen av okänd anledning svängde vänster vid järnvägsstationen, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Krocken blev oundviklig.

– Jag vet inte varför bilen i högerfilen svängde vänster men det måste ha skett något missförstånd, säger Weslien.

Ingen av de personerna som satt i bilarna behövde föras till sjukhus.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.